De eerste weken van… Elise Burgers

Elise is sinds november 2022 aan de slag als Accountmanager binnen MAVEIN. Ze werd gelijk in het diepe gegooid met een eigen portfolio aan klanten. Toch was dit voor haar geen probleem en inmiddels is het werk haar al helemaal eigen. Benieuwd hoe ze de eerste weken heeft ervaren? Lees vooral verder!

Voordat we ingaan op je afgelopen weken binnen MAVEIN, kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben net de 30 gepasseerd, woon in Arnhem met mijn man en 2 jonge meiden. Binnenkort wordt onze nieuwe woning opgeleverd en daar kijk ik met mijn gezin enorm naar uit. In mijn vrije tijd kook ik graag en vind ik het leuk om uitjes en bijeenkomsten te organiseren. Mijn familie is heel belangrijk en daar besteed ik dan ook de meeste aandacht aan. Dit alles in combinatie met een nieuwe baan bij MAVEIN als Accountmanager, maakt me een bezig bijtje.

Hoe heb je de eerste weken ervaren?

Ik ben in een warm bad terecht komen. Collega’s met oprechte interesse en die naast het maken van een grapje ook echt willen investeren in mijn ontwikkeling.

Je werd gelijk in het diepe gegooid met een eigen portfolio aan klanten. Hoe was dit voor jou?

Ik vind het prettig om in het diepe gegooid te worden; zo leer je het snelste de klanten en kandidaten kennen. Het was wel hectisch in het begin om van klant naar klant te rijden en daarnaast nieuwe dingen op kantoor te leren. Maar hierdoor heb ik nu wel veel handvaten en kan ik mijn werk operationeel al heel goed uitvoeren.

Je hebt dus ook veel contact met klanten en kandidaten. Wat vind jij hierin belangrijk?

Voor mij is het belangrijk om open en eerlijk te communiceren naar zowel klant als kandidaat. Daarnaast echt luisteren naar wat iemand wil en daar uitvoering aan geven.

Wat vind je het leukst aan je werk binnen MAVEIN?

Ik bemiddel binnen een branche waar ik zelf in werk, hoe leuk is dat?! Het leukste onderdeel van mijn werk bij MAVEIN is de match compleet maken tussen klant en kandidaat. Op het moment dat de vacature is ingevuld en beide partijen tevreden zijn, heb ik mijn resultaat behaald.

Als je iets moest noemen, waarop zou je dan trots zijn in de afgelopen weken?

Een nieuwe, exclusieve klant met een lopende vacature binnengehaald. Hier lopen de eerste en tweede gesprekken al. Hopelijk volgende maand met een mooi resultaat.

Wat zijn je doelen voor 2023?

Ik wil graag succesvol zijn in mijn werk. Dit is meetbaar door de resultaten te behalen die we hebben afgestemd, maar ook alles wat daarvoor plaatsvindt. Ik wil ten alle tijden een volwaardig Accountmanager zijn voor mijn klanten en kandidaten en op een fijne manier kunnen samenwerken met mijn collega’s. Daarnaast mijn hobby als foodblogger weer oppakken en genieten met mijn gezin.

Laatste vraag, hoe zou je de sfeer op kantoor omschrijven?

De sfeer op kantoor is prettig. Samen de schouders eronder zetten, maar ook gezellig lunchen en borrelen. Ik voel me erg op mijn gemak en het belangrijkste: Iedereen kan zichzelf zijn.

 

Zie jij een uitdaging als Accountmanager binnen MAVEIN ook wel zitten? Er staat een vacature open! Als Accountmanager bij MAVEIN bouw je aan relaties met klanten en word je een recruitment specialist. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met André Poorterman 06 – 46 284 207.