De eerste weken van… Jeike van Velsen

Jeike is sinds november Content Marketeer bij MAVEIN. Ze heeft haar draai al helemaal gevonden en is al lekker bezig met het maken van content. Benieuwd hoe ze haar eerste weken heeft ervaren? Lees dan verder!

Voordat we ingaan op je afgelopen weken binnen MAVEIN. Kan je wat over jezelf vertellen?

Yes! Ik ben 25 jaar oud en woon al een aantal jaar in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en samen lekker te koken. Ook ga ik graag naar festivals en houd ik van reizen. Zo heb ik eerder al met mijn vriend door Slovenië en Tsjechië rondgetrokken en zijn we komende zomer van plan om naar Midden- en Zuid-Amerika te gaan. Als laatste ga ik graag naar vintagemarktjes, om daar een leuk tweedehands item te scoren.

Hoe heb je de eerste weken ervaren?

Heel goed! In mijn eerste week was ik vanaf dag één al bezig met het maken van content en het plaatsen van posts. Er heerst hier een cultuur van ‘learning by doing’. Het leuke hieraan is dat je gelijk resultaten van je werk ziet. Verder klikte het ook gelijk goed met collega’s. Leuk was dan ook dat in de tweede week dat ik aan het werk was het MAVEIN Event op de planning stond. Hierdoor kon ik mijn collega’s ook in een andere setting beter leren kennen en kreeg ik al snel een kijkje in het netwerk van MAVEIN.

Wat vind je het leukst aan je werk binnen MAVEIN?

De afwisseling. Als Content Marketeer ben je natuurlijk veel bezig met tekst, foto’s en video’s. De ene dag ben ik daardoor bezig met het bedenken en in elkaar zetten van een nieuwe post en de andere dag ben ik een filmpje aan het editen. Hierdoor kan ik dus ook goed mijn creativiteit kwijt.

Als je iets moest noemen, waarop zou je dan trots zijn uit de afgelopen weken?

Toch wel hoe zelfstandig ik mijn functie vervul. Er is op kantoor geen andere marketeer, waardoor je dus niet in een team van marketeers werkt waarmee je dagelijks aan het sparren bent en taken verdeeld. Ik ben daardoor ook echt zelf verantwoordelijk hoe ik mijn functie invul en tot nu toe gaat dat erg goed. Ja daar ben ik wel blij mee!

Wat zijn je doelen voor de komende maanden?

Toch wel de online marketing van MAVEIN verder professionaliseren. De concepten die nu staan voor de socials wil ik verder gaan uitwerken. Daarnaast heb ik ook nog allerlei ideeën waar ik graag mee aan de slag wil. Dus als je benieuwd bent, volg dan zeker even de socials van MAVEIN 😉

Laatste vraag, hoe zou je de sfeer op kantoor omschrijven?

Gezellig! We lunchen iedere dag samen en dan zie je goed dat niemand verlegen is om een grappige opmerking te maken. Daarnaast hebben we een tijdje terug een kerstuitje gehad waar je zeker op het moment van de pubquiz zag hoe enthousiast en competitief iedereen was. Vervolgens borrelen we daarna wel gewoon gezellig verder hoor, maar het typeert wel hoe iedereen gewoon zichzelf kan zijn.

 

Zie jij werken bij MAVEIN ook wel zitten? Er staat een vacature open voor Accountmanager. Binnen de rol bouw je aan relaties met onze klanten en word je recruitment specialist. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met André Poorterman (06 – 06 46 284 207 ).