Enjoy your career – Herbert Boel – Continental

Eén van de successen van het nieuwe MAVEIN kantoor in Amersfoort is de samenwerking met Continental Tires in Barneveld. Na een korte intensieve search startte Herbert Boel als Medewerker Backoffice in een Flex-Vast traject dat moet leiden tot een vaste aanstelling bij Continental. Herbert deelt zijn ervaring:

Hoe ben je bij MAVEIN terechtgekomen voor de vacature van Medewerker Backoffice Conti360 bij Continental Benelux BVBA:

Op de vacaturepagina van LinkedIn werd ik getriggerd door een vacature welke MAVEIN geplaatst had. Ik heb ze gebeld omdat ik over deze vacature een vraag had. Tijdens dit zeer vriendelijke telefoongesprek bleek dat de vacature op een haar na reeds door hen vervuld was. Maar in plaats van dat men het gesprek daarbij liet werd er heel belangstellend naar mijn arbeidsachtergrond gevraagd en was men zeer benieuwd naar mijn CV. Binnen twee uur werd ik daarna teruggebeld om via whatds een kennismakingsgesprek te houden. MAVEIN had namelijk een nieuwe interessante vacature welke wel eens perfect bij mij zou kunnen passen. Dit gevoel was wederzijds en men heeft mij direct geïntroduceerd bij Continental. Na een Teams meeting en een bezoek aan de Nederlandse vestiging voelde het van beide kanten zo goed dat wij er met elkaar heel snel uit zijn gekomen.

Hoe beschrijf je de periode bij Continental Benelux BVBA: (van start tot nu, wat doet de organisatie?, welke ontwikkelingen heb je doorgemaakt en welke kansen heb je gekregen, waar ben je het meest trots op)

Wat vanaf moment één al bij mij opviel was de interesse en begeleiding welke het bedrijf niet alleen beloofde maar ook nakwam. Op mijn eerste werkdag waren mijn twee leidinggevenden uit België overgekomen (dat mocht toen nog) om mij de hele dag te begeleiden, daarna nam mijn directe collega het over. De gehele eerste week had men reeds een schema gemaakt voor kennismaking met het merk Continental, de systemen en de directe collega’s.

Continental is een bedrijf wat 150 jaar geleden begon met het produceren van banden en uitgegroeid is naar de nummer drie in de wereld hiervan. Maar Continental doet nog veel meer. Men ontwikkeld en produceert kunststof delen, displays, elektronica, sensoren, camera’s, veiligheidssystemen en nog veel meer.

Als backoffice medewerker Conti360 zijn wij verantwoordelijk voor het beheer, facturatie en opvolging van bandencontracten welke Continental af heeft gesloten.
Dit zorgt voor een mooie mix van administratief, analytisch en commercieel bezig zijn.

Ondanks dat wij, vanwege de COVID-19, heel veel thuis werken heb ik een erg goede begeleiding van mijn collega’s en de wekelijkse teams meeting met mijn leidinggevende zorgen ervoor dat ik mij helemaal thuis voel.

Hoe is de begeleiding geweest vanuit MAVEIN? 

Dit is het eerste bedrijf in de uitzendbranche waarbij ik vanaf moment één duidelijk merkte dat men serieus interesse in je heeft. De persoonlijke begeleiding zorgde ervoor dat er direct een goede klik was en er een fijne samenwerking ontstond. De blijdschap die Irey Sadal uitte toen hij na mijn eerste gesprek met Continental reeds binnen 15 minuten door hun werd teruggebeld zal ik niet gauw meer vergeten. Dank je wel.

 

Wil jij ook jouw droombaan vinden via MAVEIN? Bekijk dan snel onze actuele vacatures.