Enjoy your Career – Kasper bij Orange Juice

Afgelopen zomer startte Kasper Klein Breteler als Online Marketeer bij Orange Juice. Hij werd door onze collega Heidi gekoppeld aan deze mooie organisatie, waar hij het tot op vandaag enorm naar z’n zin heeft!

Hoe ben je bij MAVEIN terechtgekomen?

“Ik verloor mijn baan midden in de Coronacrisis, door het faillissement van mijn toenmalige werkgever. Dit was even schrikken. Maar al snel heb ik mijn LinkedIn profiel, CV en beschikbaarheid actueel en kenbaar gemaakt. Niet lang daarna kreeg ik een aantal belletjes van verschillende recruiters. Heidi van MAVEIN was er één van. Het eerste wat ik leerde was dat je MAVEIN niet als “meef-in” uitspreekt, maar als “ma-vein” (als fervent “linkt-in” gebruiker heb ik mezelf vergeven ;-)). Daarna leerde ik dat Heidi een leuke functie bij een mooi bedrijf in de aanbieding had. Na het opsturen van allerlei paperassen kwam de enthousiaste mededeling dat de directeur van Orange Juice graag een gesprek met mij wilde. Die gesprekken gingen vervolgens crescendo en Heidi bleef betrokken bij de voortgang door me elke keer na het gesprek te vragen hoe het was gegaan. Die betrokkenheid waardeerde ik enorm!”

kasper klein breteler orange juice online marketeer

Hoe beschrijf je jouw tijd bij Orange Juice?

Kasper: “Het is natuurlijk (door Corona) een gekke tijd om ergens te starten. Gelukkig kon ik in het begin veel op kantoor zijn om mijn collega’s, klanten en projecten goed te leren kennen. Ik ben trots op de kansen die ik krijg om mezelf steeds verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing voor e-commerce. Vooral het datagedreven ontwikkelen van marketing voor toffe websites bevalt me erg goed.”

Hoe is de begeleiding geweest vanuit MAVEIN?

“Zoals eerder genoemd was de begeleiding heel attent en verliep de gehele sollicitatieprocedure vloeiend. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een lekker taartje en felicitaties na het tekenen van mijn contract,” vertelt Kasper enthousiast. “Bedankt Heidi!”

Wil jij ook jouw droombaan vinden via MAVEIN? Bekijk dan snel onze actuele vacatures.