Enjoy your career – Lisa bij Vitakraft

Lisa Melsen is een paar maanden geleden via MAVEIN gestart als Product Markteer bij Vitakraft Nederland B.V. Door alle coronamaatregelen was haar inwerkperiode anders dan ze van tevoren verwacht had, maar ook hier heeft ze een succes van gemaakt en geniet ze volop van haar nieuwe baan. 

Loopbaancoach

„Als marketeer was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wist waar ik heen wilde, maar vond het moeilijk om het pad voor mezelf uit te stippelen. Samen met een loopbaancoach hebben we mijn pad in kaart gebracht en heb ik mezelf nog beter leren kennen. Met deze inzichten kon ik gericht op zoek naar mijn droombaan. Een vriendin van mij stuurde een LinkedIn-vacature van Mavein door; Product Marketeer bij Vitakraft. Een creatieve functie waar je nieuwe producten introduceert op de markt en te gekke campagnes bedenkt. Dat klonk als de baan waar ik naar op zoek was!”

„Na het inzenden van mijn sollicitatie kwam ik in contact met Kristine van Mavein, waar ik mijn eerste gesprek mee had. Het was een fijn gesprek waar we mijn wensen in een baan en werkgever in kaart hebben gebracht, zodat Mavein met mij op zoek kon naar de perfecte job. De gedachte dat Mavein met me meezocht stelde me gerust en gaf me zekerheid dat ik een geschikte werkgever zou vinden.”

Lisa bij Vitakraft

Je hond mee naar kantoor

Uiteindelijk viel alles op z’n plaats toen Lisa uitgenodigd werd door Vitakraft. Ze was alleen maar enthousiaster geworden over de functie van Product Marketeer. „Na twee hele leuke, interessante gesprekken met Vitakraft en Mavein werd ik door Kristine gebeld, ze feliciteerde mij met mijn nieuwe baan! Ik was aangenomen en Kristine vertelde me dat ik dan nu eindelijk een hond kon nemen (want ja, als je bij Vitakraft werkt, dan houd je natuurlijk van huisdieren!).”

Over Vitakraft

Vitakraft ontwikkelt en produceert diverse producten voor je huisdier. Hierbij kan je denken aan voeding en snacks maar ook aan speelgoed en verzorgingsproducten voor je hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Ze staan al jaren in de top 3 marktleiders op het gebied van dierenvoeding. Ze weten dus echt precies wat een huisdier nodig heeft en ze zoeken mensen die dezelfde passie hebben. „Nu werk ik inmiddels een paar maanden bij Vitakraft en tot zover ben ik enorm enthousiast! Mijn inwerktraject was anders dan anders, vanwege alle coronamaatregelen. Vanuit huis en op 1,5 meter afstand heb ik het bedrijf en de mensen leren kennen. Met veel liefde en passie voor huisdieren, haalt iedereen het beste uit z’n werk en gaat iedereen voor het beste resultaat.

Marketing bij Vitakraft

Ik krijg veel vertrouwen van mijn collega’s en mag te gekke projecten oppakken. Zo ben ik bezig met verschillende productintroducties, het ontwikkelen van campagnes voor 2021 én het organiseren van een event. Ook bedenk ik toffe concepten waar ik erg trots op ben. Er staan nog veel meer leuke projecten op de planning, waar ik graag mee aan de slag ga! Kortom, ik ben enorm blij met mijn nieuwe functie en werkgever. Ik krijg te gekke uitdagingen, nieuwe kansen en kan er veel leren. Ik ben nieuwsgierig naar wat we allemaal nog meer gaan doen voor het geluk en de gezondheid van onze huisdieren.”

We hebben regelmatig net zulke leuke vacatures als deze! Meer weten? Bekijk hier ons actuele aanbod.