Enjoy your career – Lonneke bij De Bolster

Lonneke is in april 2021 gestart als Online Projectmanager bij De Bolster. Het bedrijf in biologische zaden groeit snel en kon wel wat extra handen gebruiken. Werk en uitdaging genoeg dus!

Hoe ben je bij MAVEIN terechtgekomen?

Lonneke: “Hoewel ik niet actief op zoek was naar een nieuwe baan, wekte het berichtje via LinkedIn gelijk mijn aandacht. Hierin werd ik door MAVEIN geattendeerd op de vacature bij De Bolster. Na drie maanden kan ik nog steeds zeggen dat het heel goed bevalt”

Over De Bolster

De Bolster is een familiebedrijf sinds 1978 met ruim 40 medewerkers in dienst. Ze zijn gespecialiseerd in veredeling en productie van biologische zaden. Het productassortiment wordt wereldwijd verkocht. Het bedrijf is overgenomen en heeft nu 3 eigenaren. Maarten Vosselman is mijn contactpersoon en is verantwoordelijk voor HR. Ze richten zich met name op de bio boeren en een klein beetje B2C. Het is oorspronkelijk ontstaan vanuit B2C. De Bolster werkt nauw samen met andere veredelingsbedrijven.

“Na een kennismaking met MAVEIN werd het me al snel duidelijk: deze baan is mij op het lijf geschreven! Met enthousiasme ging ik het gesprek met De Bolster in. Gelukkig werd het al snel duidelijk dat er een klik was van beide kanten. Ik vond het heel prettig dat ik de ruimte kreeg om eerst een rondleiding in het bedrijf te krijgen voordat ik een definitieve keuze moest maken. Hierdoor kon ik de sfeer proeven en was het uiteindelijk een makkelijk besluit om voor De Bolster te kiezen.”

“Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor alle online projecten. Kortom, alles wat met de online vindbaarheid en zichtbaarheid van De Bolster te maken heeft. Het werk is heel afwisselend en ik heb een heerlijke werkplek. De sfeer is informeel en er is ruimte om je eigen werktijden in te delen. Heel fijn! Ook de communicatie met MAVEIN verloopt prettig, waardoor ik me niet geremd voel bij eventuele vragen.”