Enjoy your Career – Melissa bij Geometius

Melissa Wind is sinds augustus werkzaam op de binnendienst bij Geometius in Almere. Door de verhuizing van haar laatste werkgever, was zij genoodzaakt om na 9 jaar dienstverband een andere baan te zoeken. “Ik had al jaren niet gesolliciteerd en had zelf niet zo snel deze stap gezet, maar het heeft goed uitgepakt. Ik heb slechts twee maanden thuis gezeten en toen kon ik aan de slag bij Geometius.” 

Geometius logo

Werken bij Geometius

In haar zoektocht naar een nieuwe baan, kwam Melissa op Indeed de vacature op de website van MAVEIN tegen. Toen ze de vacature voorbij zag komen, wist ze nog niet om welke organisatie het ging. “Irey heeft mij via Teams aanvullende informatie gegeven en geïnterviewd. Vervolgens heeft hij mij voorgesteld bij Geometius. Al snel mocht ik op gesprek komen. Ik had verwacht dat hierna nog een extra gesprek zou volgen, maar ik werd meteen aangenomen!”

Melissa’s man werkt met meetapparatuur en nooit hadden zij gesprekken over werk. Wie had kunnen denken dat zij ineens met haar man aan de keukentafel kon gaan praten over plaatsbepaling?! Ze vindt het een interessant onderwerp, waar ze zich graag verder in verdiept. 

Persoonlijk contact

Geometius is leverancier van kwalitatief hoogwaardige meetapparatuur en systemen voor plaatsbepaling, voor landmeetkundige, geografische en hydrografische toepassingen. Met hun hard- en software  laten zij organisaties zorgeloos werken, want de support en de binnendienst zorgt voor een optimale service, advies en levering. “Ik ben op kantoor ingewerkt, waar iedereen heel vriendelijk is en altijd klaarstaat om te helpen. Vanuit mijn vorige baan ben ik gewend aan veel druk. Nu ervaar ik veel meer persoonlijk contact.” 

Melissa bij Geometius

Ervaring met MAVEIN

“De begeleiding vanuit MAVEIN is heel goed en Irey is altijd bereikbaar voor vragen. Als ik vragen heb over uren, krijg ik vrijwel altijd direct antwoord van hem. Als hij iets moet nakijken kan ik er altijd van uitgaan dat hij terugbelt, zonder dat ik hem moet herinneren. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik hoop dan ook dat ik nog lang bij Geometius mag blijven werken.” 

Wil jij ook jouw droombaan vinden? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod!