Enjoy your Career – Robert

Na bijna 7 jaar op de Nederlandse Antillen te hebben gewoond, vond Robert Stuur het tijd om weer terug te keren naar Nederland. Nadat hij de witte stranden achter zich had gelaten en weer een beetje gewend was aan het onvoorspelbare weer in Nederland, vond hij via MAVEIN een baan. Sinds april 2019 is hij Account Manager bij Plauti

Van Curacao naar Nederland

„De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de sales op Curaçao. Op een gegeven moment besloot ik om naar Nederland te verhuizen en heb ik bij Heidi aangegeven dat ik een baan zocht. Heidi en ik hebben samengewerkt op Curaçao en zij was eerder naar Nederland vertrokken en bij MAVEIN gaan werken als Accountmanager. Ik heb een open intake gehad met Kai, waarna team MAVEIN op zoek kon naar de best passende baan voor mij. Een paar maanden later kwam hier een gesprek met Plauti uit voort, terwijl ik ook al met andere sollicitaties bezig was. Plauti had interesse getoond in mij en ik was heel erg benieuwd naar de organisatie, de collega’s en de manier van werken. Na een aantal gesprekken, ben ik aangenomen, heb ik een jaar contract gekregen en inmiddels heb ik een vaste aanstelling.”

Ik heb een maand vanuit Curaçao gewerkt. Plauti betaalde zelfs mijn co-working plek daar.

Over Plauti

Plauti is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in datakwaliteit applicaties voor Salesforce CRM. Toen Robert bij Plauti begon, was het team op één hand te tellen maar inmiddels zijn ze gegroeid tot een team van twaalf. „Ik ben er trots op dat ik heb kunnen bijdragen aan de omzetgroei en daarmee de transformatie naar een middelgroot bedrijf. Ondanks de uitdagingen die er momenteel zijn door Corona zijn wij nog aan het doorgroeien. Inmiddels hebben we met het team een beurs bezocht in Parijs en Londen en heb ik een maand remote op Curaçao gewerkt.”

Robert bij Plauti Arnhem

Het nieuwe werken

„Ik heb geleerd om op een andere manier te werken. Tijdens mijn vorige banen was ik gewend om binnen en buiten te werken, nu is dat wel anders. Maar ook heb ik mijzelf meer kunnen ontwikkelen op het sales- en aankoopproces, klantenoverwegingen, CRM, taken opvolgen en het hosten van meetings en presentaties via digitale kanalen. Ook heb ik veel over andere bedrijven mogen leren, dit zijn bedrijven van verschillende kalibers, van kleine bedrijven tot grote multinationals. Het is supertof om zo’n divers klantenbestand te bedienen. Tot slot heb ik, naast de interne opleiding en BHV, een aanvullende cursus consultative selling mogen voltooien.”

Perfecte match door MAVEIN

„Doordat Heidi mij persoonlijk kent en ik ook nog een objectief gesprek met Kai heb gevoerd, wisten ze bij MAVEIN op basis van mijn persoonlijkheid en wensen een goede match te maken. Zij kwamen niet met functies of bedrijven die niet bij mij pasten en wisten een goede en duidelijke inschatting te maken.”

Zelf ook een perfecte match vinden?! Bekijk onze actuele vacatures.