Enjoy your career – Shirley bij De Haan Petfood

Ruim anderhalf jaar geleden is Shirley terechtgekomen bij MAVEIN en is zij gestart als Office Manager bij De Haan Petfood. Het bedrijf was toen iets verder dan een start-up. Dit zorgde voor veel uitdagingen waardoor zij juist niet kon wachten om te beginnen!

Hoe ben je bij MAVEIN terechtgekomen?

Shirley: “Tijdens mij zoektocht naar een nieuwe baan als Office Manager ben ik ruim anderhalf jaar geleden bij MAVEIN terecht gekomen. De openstaande vacature Office Manager in de petfood industrie vond ik interessant en toepasselijk. Mijn motivatiebrief was snel geschreven en ik werd al gauw gebeld door MAVEIN. Het bewijs dat sollicitanten niet onnodig lang hoeven te wachten op een ja of nee. Na het telefoongesprek, waarin de ins & outs van de rol besproken werden is de opvolging in een sneltrein tempo opgevolgd. Binnen twee weken waren de gesprekken gevoerd en was het contract opgesteld.”

Banner Enjoy Your Career Shirley

Over De Haan Petfood

De Haan Petfood produceert nat honden- en kattenvoer in blik en heeft een relatief klein team. Het grootste gedeelte wordt wereldwijd geëxporteerd, de verste bestemming is momenteel Tahiti. Samen met haar twee collega’s, waarvan één dame ook via MAVEIN is binnengekomen, regelen zij alle zaken rondom de bestellingen en vervoer. “Mijn rol als Office Manager heeft inmiddels meer de rol van Back Office & Export Manager gekregen. Ik stuur en coach mijn collega’s, pak een deel nieuwe sales op, ben verantwoordelijk voor een deel van de boekhouding en boek net als mijn collega’s nieuwe bestellingen in. En ik bestel ook nog steeds de koffie en de schuursponsjes.”

Op het moment dat Shirley aan de slag ging bij De Haan Petfood was het bedrijf net twee maanden overgenomen. Het voormalige familiebedrijf stond nog voor heel wat uitdagingen. “Juist door deze uitdagingen stond ik te poppelen om aan de slag te gaan! Ondanks dat wij inmiddels vele slagen gemaakt hebben zijn wij er nog (lang) niet en dat is maar goed ook! Dat zou best saai zijn…”

 

Onderdeel zijn van de ontwikkeling van een bedrijf

De Haan Petfood was anderhalf jaar geleden iets verder dan een start-up. Volgens Shirley heeft dit ook gezorgd voor een turbulente periode die hen uiteindelijk heeft gebracht waar zij nu staan. “Dit is gegaan met vallen en opstaan, met een lach en soms een traan.” De Haan Petfood is bezig met schaalvergroting en verduurzaming. De website heeft onlangs een nieuwe look & feel gekregen.

Shirley: “Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Ik beschouw mijn werkplek vooralsnog als de fijnste en uitdagende werkplek waar ik tot nu toe heb gezeten en hoop er nog lang deel van uit te mogen maken.”