Enjoy your career – Vincent van Osch

Vincent van Osch is op 1 september 2021 gestart als Sales Manager bij Forest Group.

Hoe ben je bij MAVEIN terechtgekomen?

Ik werd door Bas van de Glind benaderd via LinkedIn, of ik eventueel interesse had in een nieuwe job als Sales Manager Nederland. Dit betrof Forest; een bedrijf wat gordijnrails produceert. Deze veel te kort door de bocht omschrijving wekte niet gelijk mijn interesse. Door echter op een hele positieve en professionele manier te blijven communiceren ben ik verder met Bas in gesprek gekomen.

Bas was na dit gesprek nog meer overtuigd dat met name de mensen en de cultuur binnen Forest enorm goed bij mij zou passen en zijn enthousiasme heeft mij doen besluiten om het een kans te geven. Hier heb ik nog geen dag spijt van gehad! Het bedrijf, de mensen, de bedrijfscultuur en de uitdagingen die er bij het bedrijf liggen sluiten naadloos aan bij zowel mijn ervaring, interesses en karakter.

Hoe is je ervaring met MAVEIN

De volledig open manier van communiceren die Bas en ik naar elkaar hebben aangewend heb ik als zeer aangenaam en professioneel ervaren. Voor mijn gevoel heeft MAVEIN niet alleen de belangen van haar klanten voor ogen, maar ook van de kandidaten die ze voorstellen. Op deze manier ontstaat er voor alle betrokken partijen een win-win situatie en kun je werken aan een langdurige relatie.

En voor wat betreft Forest, dat is volledig goed gekomen. Het is een verrassende en zeer professionele wereld, waar bij nader inzicht veel meer achter steekt dan in eerste instantie gedacht. Met recht “The world behind your Curtains”!

Over Forest Group

Continu aansluiten bij trends en innovaties. Dat is de kracht van Forest. Meer dan 30 jaar geleden begon dat met de productie van een uniek buigbaar aluminium systeem, beter bekend als het KS® systeem. In de jaren negentig groeide Forest uit tot hét toonaangevende bedrijf in gordijnrailsystemen en raambekleding waar zij vandaag de dag nog steeds bekend om staan. Forest Group is dé marktleider in de Benelux.

Hotels over de gehele wereld waarderen de kwaliteit en servicegraad van Forest. Niet voor niets zijn iconische hotels zoals het Palazzo, het Venezian, beide in Las Vegas en het megahotel op het palmeiland in Dubai voorzien van kilometers rails van Forest Group. In méér dan 80 landen worden de producten toegepast door architecten, woninginrichters, designers en stylisten.