Enjoy your career – Inge bij MPS Systems

Inge Smolders – Brinkman is ruim 5 jaar in dienst bij MPS Systems, in 2015 startte zij via MAVEIN in een combinatiefunctie van Directiesecretaresse en Marketingcommunicatie medewerkster. Ze heeft veel (internationale) ervaring opgedaan, zichzelf kunnen ontwikkelen en door kunnen groeien binnen de organisatie. Dit harde werken werd beloond en momenteel is zij Manager Marketing Communications bij MPS Systems in Arnhem. 

Werken bij MPS Systems

„In mijn zoektocht naar een leuke baan in de marketingcommunicatie, kwam ik via MAVEIN bij een vacature bij MPS Systems uit. MAVEIN stelde mij voor bij MPS en ik werd op aandringen van MAVEIN uitgenodigd op gesprek (de directeur vond mij eigenlijk te onervaren). Na 2 gesprekken hoorde ik dat ik de baan had! Aangenomen in de combinatiefunctie Management Assistent & Marketingcommunicatie medewerkster, heb ik het eerste jaar via MAVEIN gewerkt en ben ik in april 2016 in vaste dienst gekomen bij MPS Systems. Met de uitbreiding van de marketing activiteiten en -afdeling, ben ik me gaan specialiseren in content als Content Manager en vorig jaar ben ik gepromoveerd tot Manager Marketing Communications.”

Over MPS Systems

MPS Systems is een fabrikant van drukwerkmachines voor etiketten en flexibele verpakkingen. Een echt maakbedrijf met alle disciplines in huis; van verkoop en marketing, projectmanagement en engineering tot magazijn, assemblage en service.

„Het is mooi om te zien hoe de producten die we verkopen ook tot leven komen in de assemblage, en uiteindelijk als een prachtige werkende machine de deur uit gaat. Wat mij verder aanspreekt aan MPS is het internationale karakter; we verkopen en bieden service wereldwijd en ik heb in mijn baan dan ook te maken met veel internationale media, agenten en klanten.”

Inge bij MPS Systems in Arnhem

Blij met MAVEIN

„Het contact met MAVEIN is vanaf het begin af aan heel prettig geweest. Vanaf de eerste kennismaking hadden we meteen een klik, en dankzij de overtuigingskracht van Charlotte heb ik toen ook de baan gekregen. Het is ontzettend leuk en professioneel hoe MAVEIN ook na de plaatsing contact houdt met de kandidaat: van de taart op je eerste werkdag tot het bezoek van de MAVEIN Piet rond 5 december en de korte lijntjes in communicatie; MAVEIN is veel meer dan een matchmaker voor werk!”

Ook zo’n fijne match vinden?! Bekijk onze actuele vacaturepagina.