Even bijpraten… Romey Pol

Hey Romey, leuk dat je wat vragen wil beantwoorden! Kan je iets over jezelf vertellen?

Ik ben 25 jaar oud en woon sinds 2 jaar in de mooie stad Arnhem. Buiten mijn werk om ben ik meestal te vinden in de sportschool of een gezellig restaurant met een hapje en een drankje. Ik omring mijzelf graag met mijn vriendinnen waarmee ik graag weekendjes of vakanties weg plan.

En als wat voor persoon kennen mensen jou?

Ik denk dat mensen mij als een vrolijk en energiek persoon zien die graag dingen onderneemt.

Je werkt nu 1 jaar bij MAVEIN als Accountmanager. Welke aspecten van je werk geven jou een energieboost?

Natuurlijk het scoren, maar dat gevoel wordt nog beter als ik het ook samen met mijn team heb gedaan. Ik krijg een energie boost van de manier hoe wij op de werkvloer met elkaar omgaan en elkaar helpen. Daarnaast vind ik de diversiteit ook erg leuk in mijn werk en is dat ook zeker iets wat ik nodig heb. Stilzitten kan ik niet haha.

Je hebt ook zeker afgelopen maanden niet stilgezeten. Was er een moment waarop je dacht “Yes, ik heb het geflikt!”?

Zeker, Toen ik mijn eerste 6 plaatsingen in 2 maanden tijd binnen had. Toen was ik trots op mijzelf.

Dat kan ik mij voorstellen!

Je hebt al wat ervaring in de recruitment branche. Wat viel je op toen je bij MAVEIN kwam werken?

Bij MAVEIN gaat het echt om kwaliteit. Natuurlijk moeten wij scoren maar wel op een effectieve manier van werken; waarbij bijvoorbeeld verplicht 20 telefoontjes doen niet altijd helpt. Daarnaast vind ik het ook heel fijn om in een team te werken waar we elkaar dingen gunnen en lol met elkaar kunnen hebben.

Je zit dus goed op je plek zo te horen; heb je voor de komende tijd nog bepaalde doelen voor ogen?

Dit jaar wil ik vooral lekker knallen op het werk en stel ik doelen voor mijzelf waar ik mij aan wil houden. Verder staat genieten van het leven bij mij op nummer 1! Dus niet te vergeten: TRIPS!

Over tripjes gesproken; als je een uitje zou organiseren voor het team, welke activiteit zou je dan organiseren en waarom?

Ik zou dan graag met mijn team willen lasergamen of karten. We zijn allemaal erg actief en denk dat dit een tof uitje zou zijn voor MAVEIN.

Bedankt voor je leuke antwoorden Romey!