Nieuwe collega Irey Sadal!

Mijn naam is Irey Sadal, 27 jaar en sinds 1 januari werkzaam bij MAVEIN als Accountmanager.

Sport & Bewegen

Na mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management ben ik aan de slag gegaan bij ’S-PORT, wat een stichting is van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ik ben hier gaan werken met als doel lastige doelgroepen meer in beweging te krijgen. Hiervoor heb ik o.a. plannen geschreven, evenementen georganiseerd, cursussen gegeven en nauw samengewerkt met bijvoorbeeld scholen, verenigingen, welzijnsorganisaties, GGD etc.

Recruiter bij Timing

Na mijn leuke ervaring bij de gemeente, ben ik aan de slag gegaan bij Timing. Hier was ik van A tot Z verantwoordelijk voor verschillende grote klanten. Denk hierbij aan taken als, loonadministratie, planning, relatiebeheer, het bemiddelen tussen mensen die werk zoeken en bedrijven met vacatures etc. Hiernaast was ik taak coördinator Recruitment, waarbij ik recruiters mocht inwerken en coördineren.

Irey Sadal bij MAVEIN

Overstap naar MAVEIN

Vol energie en passie voor het vak ben ik blij dat ik de overstap naar MAVEIN heb gemaakt. Ik maak dan ook graag op een meer persoonlijke manier kennis door middel van een telefonisch gesprek of een afspraak op locatie.