Nieuwe collega Jasper van der Horst

Hoe ben je bij de Accountmanager rol van MAVEIN terechtgekomen en waarom heb je hierop gesolliciteerd? 

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Toen ik zag dat MAVEIN opzoek was naar een Accountmanager wilde ik die kans dan ook niet laten lopen. Het heeft mij altijd leuk geleken om de interviewer te zijn bij een sollicitatiegesprek, i.p.v. de kandidaat. Echter leidt mijn commerciële drive mij richting Sales functies. In deze functie bij MAVEIN ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor het proces, ik kan dus Sales en Recruitment combineren wat voor mij de perfecte combinatie is.   

Hoe beschrijf je de sollicitatieprocedure? 

Nadat ik mijn motivatie en CV opgestuurd had, werd ik al gauw gebeld om een afspraak in te plannen voor een eerste kennismaking via Microsoft Teams. Ik kwam er gelijk achter hoe snel de communicatie bij MAVEIN is, want nog diezelfde dag werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. Toen ook die een positieve uitkomst had werd mij nog gevraagd kennis te komen maken op kantoor en een assessment in te vullen. Wat ik erg kon waarderen was de snelle, eerlijke communicatie en de persoonlijke benadering.  

Vertel kort wie je bent en wat je leuk vindt en nog meer doet in het leven (naast werk)? 

Ik ben Jasper, 24 jaar. Ik ben geboren in Zeewolde, maar woon inmiddels samen met mijn vriendin in het mooie Amersfoort. Het liefst ben ik in mijn vrije tijd buiten voor bijv. een wandeling door het bos of het strand. Natuurlijk ben ik ook wel eens op de bank te vinden met een goede film of serie. Ik ga graag uiteten en tafel dan het liefst zo lang mogelijk. In de zomer hoef je niet lang te zoeken om mij te vinden, want dan is de kans groot dat ik ergens op een techno festival rondloop. Of het nou die wandeling door het bos, dat gave festival of totaal iets anders is, zolang het maar gezellig is, dan ben ik overal wel voor in.   

Hoe kijk je uit naar je start bij MAVEIN en wat wil je graag bereiken?

Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij MAVEIN. Ik kijk ernaar uit zowel de klant als kandidaat te leren kennen en te helpen. Mijn doel is om zo snel mogelijk op volle kracht mee te draaien en samen met mijn nieuwe collega’s mooie resultaten te behalen.