Nieuwe collega Mandy Slijkhuis

Hey, leuk om kennis te maken! Mijn naam is Mandy Slijkhuis en ik ben inmiddels alweer even, sinds 1 december 2020, aan de slag als Office Manager bij MAVEIN.
Wellicht dat wij ondertussen al contact hebben gehad per mail of telefonisch.

Hiervoor heb ik als Project Manager voor Tophostess gewerkt, dit is een bureau dat oa Hosts en Hostesses aanlevert voor beurzen, evenementen, maar ook Receptionistes etc.
Maar door corona stortte de evenementen branche in waardoor mijn baan kwam te vervallen.

Bij het lezen van de MAVEIN vacature greep ik mijn kans en in de ochtend direct gesolliciteerd en diezelfde dag nog op gesprek geweest, binnen een week het 2e gesprek en het contract afgerond. Zo snel schakelt MAVEIN, ze weten wat ze doen, willen en zoeken!

Mijn eerste gevoel was meteen wat een prettige sollicitatie gesprekken, gezellig zelfs, uiteraard wel serieus ;). Alsof je bij een familie/vrienden groep binnenkomt.
Het is allemaal even anders met de maatregelen, op 1,5m afstand kennismaken en ingewerkt worden. Ik kijk terug op een leuke periode, na 2 weken op kantoor gewerkt te hebben zijn we ivm Corona thuis gaan werken. Gelukkig had dit geen impact voor mij omdat alles vanuit huis gedaan kon worden. Maar leuk is anders, je spreekt en ziet je collega’s zo niet echt ook al hebben wij dagelijks een ochtend meeting met z’n allen. Nu een paar maanden verder gaan wij langzaam weer met een aantal collega’s naar kantoor, wat gezellig is maar vooral ook makkelijk en snel schakelen.

Mijn plekje heb ik hier gevonden en help de Accountmanagers graag de kandidaten ook snel van een nieuwe plek te voorzien.

Wie weet tot snel!