Nieuwe collega Ricardo Bosman!

Per 1 oktober is Ricardo bij MAVEIN aan boord gekomen. Hij stelt zich graag aan jullie voor.

Ik ben Ricardo Bosman, 28 jaar oud en sinds kort werkzaam bij MAVEIN als accountmanager. Na het afronden van de school voor Journalistiek in Zwolle, ben ik mijn carrière de eerste jaren begonnen in de bruisende tv-wereld. De rode draad bij de verschillende programma’s die ik heb gemaakt was het werken met mensen en een verbindende rol spelen tussen het programma en de personen die er aan deel namen. Na een periode van vier jaar heb ik besloten om mijn carrière verder voort te zetten in de detacherings- en werving-en-selectie branche.
Met veel vertrouwen ben ik bij MAVEIN gestart om als accountmanager u, als onze (mogelijke) partner, met de juiste kandidaten te verbinden. Een succesvolle en langdurige samenwerking is daarbij altijd mijn doelstelling. Hierbij houd ik van een open en laagdrempelige communicatie.
Met veel plezier maak ik graag op een meer persoonlijke wijze kennis met u. Ik durf oprecht te zeggen dat MAVEIN het echt essentieel anders doet. Ik hoop dat ik uw interesse dusdanig gewekt heb zodat ik onze unieke werkwijze verder mag toe lichten.