Nieuwe collega Sarita Samberg

Hoe ben je bij de Accountmanager rol van MAVEIN terechtgekomen en waarom heb je hierop gesolliciteerd?

Na jarenlang in de sales te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In mijn zoektocht naar een leuke en uitdagende baan kwam ik terecht bij de vacature voor Accountmanager bij MAVEIN. De kenwaarden (eigenaarschap, samenwerken, plezier, interesse en resultaat) waar MAVEIN voor staat spraken mij erg aan. In de vacature stond omschreven dat ik als Accountmanager van A-Z verantwoordelijk zou zijn voor mijn klanten. Ik zou verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van nieuwe relaties, relaties uitbreiden en daarnaast de beste kandidaten vinden voor klanten. Dit klonk exact als de nieuwe uitdaging waar ik naar opzoek was!

Hoe beschrijf je de sollicitatieprocedure?

Na het inzenden van mijn sollicitatie werd ik snel gebeld en mocht ik een persoonlijke profielanalyse invullen. Een aantal dagen later werd mij verteld dat ik was uitgenodigd voor een eerste gesprek via Teams. Het was een stevig maar goed gesprek en ik werd uitgenodigd voor een tweede Teams gesprek. Daardoor kreeg ik de kans om de vragen te stellen die ik nog had. Het tweede gesprek zorgde voor veel duidelijkheid en ik kreeg meer inzicht in de organisatie en hoe MAVEIN te werk gaat. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Het waren twee fijne gesprekken waarbij ik het gevoel kreeg dat ze oprecht geïnteresseerd waren in mij persoonlijk, en niet alleen in mijn competenties of ervaring op werkgebied. Na deze gesprekken kreeg ik te horen dat ik de baan had!

Vertel kort wie je bent en wat je leuk vindt en nog meer doet in het leven (naast werk)?

Ik ben Sarita, 27 jaar jong. Geboren in het dorpje Winterswijk waar ik 24 jaar lang heb gewoond. Uiteindelijk ben ik naar de “grote” stad Arnhem verhuisd opzoek naar meer. Een harde werkers mentaliteit is waar ik naar opzoek was en waarmee ik mijzelf wil omringen. Het motto ‘work hard, play hard’ is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik hou van heerlijk lang tafelen met vrienden en een goed glas wijn erbij. Mocht je mij niet kunnen vinden op het terras dan kan je mij ook vinden in de sportschool. Naast werk ben ik bezig met mijn studie, een drukke maar leuke combinatie.

Hoe kijk je uit naar je start bij MAVEIN en wat wil je graag bereiken?

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe functie en ik kijk erg uit naar mijn start bij MAVEIN. Ik hoop dat ik doormiddel van mijn bijdrage en inzet een deel kan uitmaken van de groei binnen de organisatie. Wat ik wil bereiken binnen mijn nieuwe functie is een functie voor mijzelf creëren waar ik ultieme voldoening uit kan halen. Dat ik elke dag nieuwe dingen kan leren en vol enthousiasme naar werk kan gaan waarbij ik klanten en kandidaten verder help.