Over MAVEIN

Wij zijn MAVEIN. MAVEIN bemiddelt Sales & Marketing professionals voor projecten en vaste banen.

Recruiters regio Arnhem en Amersfoort

Door specialisatie en regiofocus zijn wij succesvol. Snel en goed ingevulde vacatures, daar staan wij voor. Een vacature komt vaak ongelegen. Daarom is het goed om te weten dat wij ruim 10.000 sales en marketing professionals en freelancers kennen. En dan bedoelen we niet alleen hun CV in de database hebben zitten, maar écht kennen! Hierdoor kennen wij de ideale kandidaat vaak al voordat een vacature ontstaat. We kunnen dus snel schakelen en door onze specialisatie en kennis van de markt zijn onze matches goed op zowel soft skills als competenties.

Sales en Marketing vacatures vervuld binnen 48 uur

Binnen 48 uur selecteren wij uit ons netwerk de meest geschikte sales en marketing kandidaten. Wij stellen de kandidaten voor, helpen met selecteren en vervullen daarmee elke sales en marketing vacature binnen no-time.

MAVEIN groeit

Onze huisstijlkleur is Magenta, dat valt lekker op. Net als wij. Het is dan ook onze ambitie om de Magenta Ster te zijn in de grijze brij van dertien-in-een-dozijn arbeidsbemiddelaars. Het is ook onze ambitie om de komende tijd nóg 3 magenta stippen op de landkaart te zetten en zo te groeien naar 5 vestigingen. Zo kunnen we steeds meer klanten en kandidaten helpen aan hun droombaan of droomprofessional. We zijn dichtbij, in de buurt van opdrachtgever en kandidaat. Want zo houd je persoonlijk contact vanuit oprechte interesse. Vrijwel ieder bureau belooft het, wij doen het gewoon.

 

Oprichters Mavein

Dit zijn Bas en André, de oprichters van MAVEIN! In 2006 openden zij de eerste vestiging in Arnhem. In 2020 is de tweede vestiging in Amersfoort geopend.