De eerste weken van… Nicole Bakker

Waar we natuurlijk erg nieuwsgierig naar zijn, hoe vond je de eerste weken!?

De eerste weken zijn eigenlijk voorbijgevlogen. Zoveel nieuws om te ontdekken, te leren en kennis mee te maken. Ontzettend leuk en interessant allemaal. Ik voelde me meteen heel welkom. Allemaal enthousiaste collega’s die graag hun kennis en ervaring met mij willen delen; zeer waardevol.

Fijn! Je had wel ervaring in de Sales, maar niet in de Recruitment. Wat vind je het meest uitdagende aspect van je huidige rol en hoe ga je daarmee om?

Wat wij bij MAVEIN belangrijk vinden, is dat we de kandidaat die we spreken ook echt leren kennen. We willen graag een goed beeld hebben, zodat we alleen kandidaten voorstellen aan onze klanten waar we zelf volledig achter staan. Wat ik mezelf heel graag eigen wil maken, is om gerichte vragen te stellen tijdens gesprekken met kandidaten. Niet alleen bij kandidaten, maar ook bij klanten natuurlijk. De juiste vragen te stellen waardoor ik precies weet waar kandidaten en klanten naar op zoek zijn, ook al weten ze het soms zelf nog niet eens precies. Ik denk dat je dan voor klant en kandidaat echt van toegevoegde waarde kan zijn.

 Heb je advies voor mensen die ook een nieuwe baan aan het zoeken zijn in een nieuwe branche?

Dan zou ik zeggen, zeker doen! Mijn advies is om altijd jezelf te blijven ontwikkelen en niet stil te gaan zitten in iets wat niet meer voelt als een uitdaging. En als die volgende stap binnen een andere branche is, dan is het zeker de moeite waard om dat te gaan ontdekken.

Helemaal mee eens! Om even bij adviezen te blijven hangen. Stel je loopt vast in je werk, hoe zorg jij ervoor dat je weer vol inspiratie verder kan?

Dan ga ik de reden waarom ik vastloop proberen op te lossen, zodat ik weer verder kan. Mocht dat nu niet meteen kunnen of lukken dan wil het ook nog wel eens helpen om het even los te laten….

Helaas, maar waar. Laatste vraag; wat zou een moment voor jou kunnen zijn dat je komende tijd denkt ‘yes ik heb het geflikt!’ ?

Dat zal zijn als ik de juiste kandidaat heb kunnen matchen voor een van onze klanten en dat de vacature is ingevuld. Het maakt mij oprecht blij als beide partijen tevreden zijn.

Bedankt Nicole voor je mooie antwoorden!

 


Join jij ons straks aan de lunchtafel? Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer & Accountmanager. Klik hier voor de vacature van Content Marketeer en klik hier voor de vacature van Accountmanager.