Even bijpraten… Chariss Gordon

Leuk om bij te praten! Je werkt sinds januari als Accountmanager bij MAVEIN, dus de hoogste tijd om even terug te blikken.

Een klassieke eerste vraag, maar kun je iets over jezelf vertellen?

Zeker! Ik ben Chariss en ik ben 30 jaar oud. Ik woon al bijna 9 jaar in Nijmegen en sorry Arnhemmers, maar Nimma is toch écht de mooiste stad 😉 . Nadat ik ben teruggekomen van mijn reis naar Thailand waar ik een klein halfjaar ben gaan Thaiboksen, ben ik begonnen bij MAVEIN. Van het ene avontuur in het andere gedoken dus! In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool, op een festival, bij mijn lieve vriendinnen en kijk vooral niet raar op wanneer je mij iets ziet doen om mijn adrenalineshot binnen te krijgen!

En vertel eens. Wat maakt jouw baan als Accountmanager zo leuk?

Het is bijna nooit saai. Door de 360 graden rol die wij hebben zit er veel afwisseling in onze functie. Ik vind het onwijs leuk om bij mijn klanten op bezoek te gaan. Op deze manier krijg ik van heel veel branches wat mee; bij iedere klant leer ik wel weer wat nieuws! Daarnaast zijn wij bij MAVEIN natuurlijk gespecialiseerd in Sales & Marketing professionals. Met mijn Bachelor in Communicatie vind ik het het állerleukst om in die rollen dan ook te bemiddelen. Ondanks dat het een zelfstandige rol is, zijn wij bij MAVEIN wel echt van het teamwork. Ook dat maakt mijn baan onwijs leuk.

Ik kan me voorstellen dat je afgelopen maanden van alles hebt geleerd. Wat is nou het gekste dat je hebt geleerd?

Sowieso maken we op kantoor genoeg grappige momenten mee. Never a dull moment at the office. Maar, die kan ik hier natuurlijk niet allemaal delen 😉 . In deze maanden heb ik in ieder geval geleerd dat ‘geluk’ uit een onverwachte hoek kan komen. Dus geef nooit op, doorzetten wordt altijd beloond.

Mooie uitspraak! En als we nu kijken naar komende maanden. Heb je bepaalde doelen?

Mezelf nog meer ontwikkelen in dit vak en samen met mijn mede accountmanagers en de rest van het team er een succesvol jaar van te maken!

Toffe doelen! Over het team gesproken. Wat viel je eigenlijk op in je eerste weken op kantoor?

Het viel me op dat iedereen altijd voor een ander klaarstaat hier. Niemand is ooit te beroerd om even bij te springen, een peptalk te geven of gewoon even geklaag aan te horen. Successen worden natuurlijk ook met z’n allen gevierd!

En klopt deze indruk nou nog steeds?

Absoluut! Het was voor mij even spannend om van branche te wisselen, maar ik ben super blij dat ik de keuze uiteindelijk heb gemaakt en bij MAVEIN ben beland. Ik had me geen betere club kunnen wensen!

Mooie afsluiter, bedankt Chariss!

 


Ook onderdeel worden van team MAVEIN? We zijn op zoek naar een Content Marketeer. Binnen de functie krijg je de kans om voor 2 merken (MAVEIN & REP Recruitment) het verhaal én dat van onze klanten te gaan vertellen. Klik hier voor de vacature.